Skip to main content

Q ENERGY France SAS

Q ENERGY is een belangrijke speler voor de hernieuwbare energiemarkt in Frankrijk. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling, bouw en beheer van windturbines en fotovoltaïsche centrales.

 

Tegenwoordig is Q ENERGY ook actief op het gebied van energieopslag en blijft het bedrijf uitbreiden naar nieuwe gebieden, zoals groene waterstof om slimme oplossingen te bieden voor de hele waardeketen van hernieuwbare energie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Avignon en telt meer dan 200 werknemers en 7 kantoren in heel Frankrijk.

In Frankrijk steunen wij op onze ervaring als pionier in de sector van de hernieuwbare energie en op onze uitgebreide marktkennis om hoogwaardige en performante projecten te ontwikkelen en uit te voeren die optimaal zijn afgestemd op de betreffende locatie.

Dankzij de uitstekende reputatie die wij sinds 1999 hebben opgebouwd en een sterke betrokkenheid bij alle regio's van Frankrijk, zijn wij ideaal gepositioneerd voor verdere groei en breiden wij onze activiteiten voortdurend uit naar nieuwe gebieden zoals drijvende zonne- en agrivoltaïsche energie, groene waterstof en hybride energiecentrales.

  • Meer dan 200 werknemers

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • 5,4 GW aan projectpijplijn

  • 1,7 GW aan reeds ontwikkelde en voltooide projecten

Wij zetten mensen op de eerste plaats

Al meer dan 20 jaar werkt Q ENERGY France SAS met passie en een sterke gerichtheid op samenwerking om zijn klanten gemakkelijk toegang te bieden tot schone energie, overal en altijd. Wij willen een positieve impact hebben op de regio's waar wij actief zijn en waar onze projecten zich bevinden. Wij hechten waarde aan een goede en op vertrouwen gebaseerde samenwerking. Dit is voor ons uiterst belangrijk, zowel voor onze eigen medewerkers als in onze interactie met onze klanten en stakeholders.

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons DNA: wij hebben in Frankrijk bijna 1 GW aan projecten voor hernieuwbare energie uitgevoerd, waardoor bijna een miljoen ton CO₂-uitstoot per jaar is vermeden.

 

Meer informatie