Skip to main content

Q ENERGY Europe GmbH

Q ENERGY Europe GmbH, voortgekomen uit fotovoltaïsche pionier Qcells, is een van de twee dochterondernemingen onder de holdingQ ENERGY Solutions SE en een zusteronderneming van Q ENERGY France SASQ ENERGY Europe GmbH bestrijkt de volledige waardeketen van hernieuwbare energieprojecten, van de ontwikkeling van groene energie tot projectontwikkeling, engineering, inkoop en bouw (EPC) en het beheer van zonne-energiecentrales, windparken, opslag en groene waterstofprojecten. In de toekomst zullen wij ook actief zijn als Independent Power Producer (IPP).

 

Q ENERGY Europe GmbH: Schone elektriciteitsopwekking uit hernieuwbare energiecentrales

 

Q ENERGY Europe GmbH brengt een schat aan ervaring en expertise mee van meer dan 20 jaar succesvolle activiteiten op het gebied van zonne-energieprojecten onder de merknaam Qcells. Daarmee ook een track record van meer dan 1 GW geïnstalleerde zonne-energiecapaciteit. Partners en klanten van Q ENERGY Europe GmbH kunnen ook gerust zijn op de soliditeit en financierbaarheid van een sterke groep, omdat de onderneming uiteindelijk deel uitmaakt van de Hanwha Group - de zevende grootste Koreaanse onderneming en lid van de Fortune Global 500.

Door samen te werken met Q ENERGY Europe GmbH kiest u voor een betrouwbare expert die waarde hecht aan duurzaamheid - niet alleen in termen van energiebronnen, maar ook in termen van langdurige lokale partnerschappen. Wij staan u van begin tot eind terzijde met onze expertise en ervaring als partner die streeft naar een holistisch succes voor alle betrokken partijen.

Met een gevestigd portfolio van meer dan 6 GW aan projectontwikkelingsrechten in Europa, voornamelijk op het Iberisch schiereiland en in Duitsland, zijn wij al een toonaangevende speler op het gebied van zonne-energie in Europa. Nu gaan we uitbreiden - zowel regionaal naar nieuwe markten in heel Europa als op het gebied van hernieuwbare energiebronnen. We zijn al actief in verschillende hybride projecten en voegen energieopslag, windenergie en groene waterstof toe aan ons portfolio.

Meer informatie