Skip to main content

Ons merk

Het merk Q ENERGY staat voor holistische kwaliteit

Dit geldt zowel voor de opwekking van energie als voor het energiegebruik met duurzame, groene oplossingen - en in het hele scala van duurzame energieproductie.  

Als volledig geïntegreerde leverancier van groene energieoplossingen werken we op ooghoogte en op basis van vertrouwen. We zijn altijd aanspreekbaar en menselijk - dankzij professionele medewerkers, geweldige klanten en partners, zowel wereldwijd als lokaal.

 

Kernwaarde en merkwaarden

Onze kernwaarde Holistische kwaliteit wordt aangevuld met de volgende activa en attributen om de verschillende dimensies van Q ENERGY als merk te beschrijven:

    

 

We streven naar holistische kwaliteit - in alles wat we doen als Q ENERGY. Of het nu gaat om producten en diensten, om de duurzaamheid en innovatiekracht van ons bedrijf en onze oplossingen, of om de dagelijkse samenwerking met onze klanten, partners en collega's.     

Onze kernmerkwaarde en de aanvullende merkactiva en -attributen definiëren wie we zijn, waar we voor staan en hoe Q ENERGY zich onderscheidt van andere merken. Samengevat leidt dit tot vier essentiële merkwaarden: groen, innovatief, vertrouwd, menselijk.

Q ENERGY is GROEN

Wij streven ernaar het milieu te beschermen door een groene en schone economie en samenleving mogelijk te maken - via duurzame energieoplossingen die door de natuur zijn ontworpen.

  

Q ENERGY is INNOVATIEF

Wij geven vorm aan een nieuw energietijdperk, als volledig geïntegreerde leverancier. Onze ervaring, creativiteit en deskundigheid maken de innovaties van morgen, vandaag mogelijk - over de hele linie van hernieuwbare energie.

 

Q ENERGY is vertrouwd

Wij dienen als partner op ooghoogte, voor wereldwijde industrieën, investeerders, steden en lokale gemeenschappen - met meer dan 20 jaar ervaring in de hernieuwbare energiesector.

 

Q ENERGY is MENSELIJK

Wij richten ons op menselijke waarden en denken als partners, voor langdurige relaties; met holistische en duurzame oplossingen die voordelen creëren voor iedereen.

  

 

Q ENERGY is Europa's groene leverancier van duurzame energieoplossingen voor alle toekomstgerichte en milieubewuste klanten - een betrouwbare partner voor investeerders en projectontwikkelaars, steden en gemeenschappen.