Skip to main content

Carrière bij Q ENERGY

Q ENERGY wil de manier waarop we elektriciteit opwekken, opslaan en gebruiken fundamenteel veranderen om een duurzame energiewereld voor toekomstige generaties en de planeet aarde te waarborgen. Om dit te bereiken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten en deskundigen die net zo gepassioneerd zijn als wij om te werken aan een nieuwe en holistische kwaliteit van de energievoorziening!

Bij Q ENERGY geloven we in holistische kwaliteit en duurzaamheid. Voor ons is duurzaamheid geen voorbijgaande trend, maar het dragende fundament waar de mensheid vandaag haar economie, haar samenleving en uiteindelijk het leven van morgen op moet bouwen. Daarom zetten wij ons in om deze nieuwe wereld op holistische wijze te voorzien van schone en duurzame energie uit hernieuwbare bronnen. Maar dat is niet alles. Wij geloven ook in kwaliteit en duurzaamheid in onze relaties - met onze klanten en partners, maar ook met onze werknemers en de samenleving als geheel. Wederzijds respect, diversiteit, vertrouwen en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor elkaar en voor de wereld waarin wij leven, zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Pure

Interculturele samenwerking, duurzame partnerschappen

Een bedrijf is slechts zo goed als zijn medewerkers. Daarom waarderen wij competentie en initiatief, gezonde ambitie en betrouwbaarheid bij onze collega's. Tegelijkertijd hechten wij waarde aan transparante communicatie, platte hiërarchieën en een collegiale en zeer goede werksfeer.

Innovatieve en creatieve oplossingen zijn ons kapitaal, omdat we daarmee onze visie van een hoogwaardige en holistische energievoorziening op basis van hernieuwbare energiebronnen vooruit helpen.  Q ENERGY is een internationaal actieve onderneming - mensen uit vele landen, culturen en locaties werken als partners samen en wisselen hun ervaringen en waarden open en collegiaal uit. Onze klanten staan altijd centraal in ons werk: wij willen hen holistische energieoplossingen van de hoogste kwaliteit bieden die optimaal zijn afgestemd op hun behoeften!

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Een overzicht van onze huidige vacatures vindt u hier: